Aankomst
Blijf op de hoogte en volg Eline
07 Augustus 2012 | België, Sint-Eloois-Vijve
07 Augustus 2012 - 08:22
Nicole:
Hallo,
Tof, dat we nu reeds van uw belevenissen kunnen meegenieten,en vooral dat wij weten dat jij het goed stelt.
Goed hé dat Feadra bij u logeert,tegen dat ze u verlaat ben jij het al goed gewoon.
Dikke knuffel van ons beiden.
Nicole -
07 Augustus 2012 - 09:27
Haeck-devos:
Blij dat je de eerste weken gezelschap hebt van dit meisje . en opa zegt; tracht die mensen ginder ook maar een mondje vlaams te leren hé. Dat je " nieuwe thuis" meevalt geeft ons een goed gevoel.
Spijtig dat we zondag nt thuis waren als je " online " was maar een vlgd keer beter .
We wensen je het allerbeste en veel succes nog. Tante stefanie is juist thuis v Balie, je hoort ze ook nog wel. Een dikke knuffel en zoentje van oma en opa
Tot hoors! -
07 Augustus 2012 - 13:12
Marleen:
Hey Eline,
OOOHHHH wat ben ik content dat er een vlaams meisje bij u logeert!!
Tegen dat zij vertrekt ben jij het daar al wat gewoon hé!
Een van ons nichtjes komt ook nr Costa Rica begin september(op reis)
Waar ben jij ergens?? Misschien komen jullie mekaar es tegen?
Alvast een dikke knuffel
De claryskes -
07 Augustus 2012 - 15:09
Decruynaere Anne-Mie:
Hei Eline
Fijn dat we je kunnen meevolgen via de PC.
Zoals ik kan lezen ,stel je het daar goed ,vooral in het begin is dat toch een heel grote aanpassing.
Maar dat zal je zeker een grote verrijking meegeven.ik wens je daar het allerbeste, geniet er ten volle van en af en toe eens denken aan je familie kan je wel deugd doen.
Gelukkig heb je de eerste weken nog eens de gelegenheid om Nederlands te spreken met je vriendinnetje uit Antwerpen.
Het ga je goed!
Tante Anne-Mie
07 Augustus 2012 - 16:17
Eline:
Ik probeer inderdaad mijn best te doen jullie op de hoogte te houden. Het is niet altijd even gemakkelijk om een plaatse te vinden in mijn druk schema. Nu jullie weten sat ik he goed stel, kunnen jullie alvast uitkijken naar andere leuke verhalrn van mij. Het is hier nu 8 u15 en ik vertrek naar school. Ik laat jullie iets weten ! -
07 Augustus 2012 - 17:11
Trui :
Liefste Elineke!
Geniet daar keihard! Echt waar. Het zullen de beste maanden van je leven worden :)
En ik zal je blog heel hard volgen!
Dikke kus xx